martes, 10 de noviembre de 2015

RESULTATS COMPETICIONS

TRAILMAR GR-92.

El passat 1 de novembre es va celebrar el trailmar, cursa a l'ametlla de mar on transcorre pel GR 92, és un sender de Gran Recorregut que travessa tota Catalunya de nord a sud resseguint la costa de la Mar Mediterrània.
En nostre atleta Josep Lluís va participar fent una molt bona cursa. Acabant el 55 de 150 participants. Moltes felicitats J.L.

CURSA Camí DE SIRGA
Aquest passat 8 de novembre a Mora d'Ebre tenia la prestigiosa cursa de muntanya del camí de sirga, un recorregut de 23,6 km i 1450 metres de desnivell positiu, enfilant pics emblemàtics del nostre terme com la Picossa, o el Pic d’Aguilà. Paral·lelament tenia una marxa de 10 km on els participants podien gaudir de la muntanya i de la gran organització dels nostres companys de Mora d'Ebre. Moltes felicitats i a seguir gaudint de la muntanya

Diversos atletes del nostre club van participar, Josep Lluís Grange, 71 de 103 participants, parant el cronometro en 3:53:51.
Eva Sans va participar en la marxa,  gaudint del circuit.

Moltes felicitats a tots ells.

10KM RUNNING SERIES Jesús

A la població de Jesústeníem l'ultima prova puntuable de les running series, on Miquel Bellart participava, parant el cronometro en 36:28, i fent el 9 de la classificació general i pujant el podi de la seva categoria. Moltes felicitats Miquel.