lunes, 15 de junio de 2015

RESULTATS COMPETICIONS.

Dissabte 13 de juny del 2015

Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil. (Castellar del Vallès).

Aquest passat dissabte els atletes més petits del club, participaven en el Campionat de Catalunya, a Castellar del Vallès, una gran jornada esperava als nostres atletes;

Aleix Bonjorn, en categoria Aleví, marcava una gran cursa amb remuntada inclosa per aturar el cronometro en 10:18.36 en marxa masculina i ocupant la 3a posició, per tant bronze als campionats de Catalunya.
Abril Barrao, la següent participant, disputaria els 60 mLlisos, quedant la 10a amb un temps de 9.83.
Hailu Estrampestambé en categoria benjamí, participava als 1000 mLisos i al llançament de pilota, en la primera prova va ocupar la 12 posició amb un temps de 3:36.45, en la segona prova amb uns grans llançaments va penjar-se la medalla d'or amb un llançament de 36.80 metres.

Oxanna Bonjorn, participava als 1000 obstacles en categoria infantil, on va ocupar la 7 posició amb un temps de 3:30.45.

Moltes Felicitats a tots ells!!

Diumenge 14 de juny del 2015

Campionat de Catalunya Cadet. Jornada prèvia (Gavà).

El diumenge se celebrava la jornada prèvia en categoria cadet;

Oscar Llaberia, participava en dues proves: salt d'alçada on es va poder classificar en 11 posició amb un salt de 1,57 mtsEn la prova reina de la velocitat no podia optar a la classificació amb un temps de 12.48 en 100 metes llisos.
Adam Maijo, participava als 1000 metres llisos, parant el cronometro en 3:09.42.
Laia Sole, participava als 300 metres llisos, tot i fer la millor marca de la temporada no es va poder classificar per molt poquet, parant el cronometro en 44.56
Marina Freixa, participava als 1000 metres llisos, va sortir molt confiada, i fent una molt bona cursa, aquest esforç li va servir per poder-se classificar amb 3:18.17