lunes, 2 de marzo de 2015

Resultats competicions

Dissabte 28 de febrer del 2015

Arrancava el cap de setmana amb la prèvia al Campionat de Catalunya Infantil, on va ser tot un èxitOxana Bonjorn va aconseguir classificar-se per la prova dels 1000 m.llAturant el crono en 3:20''74, sent la 3a millor marca.
Remei Julian per la seva part llançava el pes a 8,75 i marcava la 6 millor marca i també es classificava per als campionats de Catalunya Infantil que tindran lloc, a la pista Coberta de Sabadell el pròxim 14 de març.
Moltes felicitats!, ara a seguir entrenant!!

Control Cadet, a la tarda del dissabte es celebrava un control en categoria cadet on Laia Sole, va aconseguir la seva millor marca personal en els 300m. llisos fent 44.97.

Diumenge 1 de març del 2015

El diumenge se celebrava el Campionat de Catalunya Juvenil, els nostres atletes del Lleida U.A. Andreu Mur va aconseguir la seva millor marca personal en triple salt 12,32 mQuedant el 8è classificat en categoria juvenil.
Roger Alba, en el 800 m. llisos aturava el crono en 2'12''91 quedant el 12è. Moltes felicitats!
Àlex Mendez, es desplaçava a Caceres al Cros del Campionat d'Espanya de clubs, on va aconseguir el 8è classificat, i el Lleida U.A va aconseguir la 13 plaça.

37è Cross Ciutat de Mollerussa. Memorial Josep Ignasi Culleré
Aquest mateix diumenge teníem repartits diversos atletes en diferents proves, per tant en cross, tenim a Marina Freixa que en categoria Infantil femení va aconseguir una segona posició, També participaven Aleix i Oxana Bonjorn que van aconseguir una 3a posició i 4a posició respectivament en les seves categories.
Moltes felicitats!

Mitja marató i 10 km de Cambrils, teníem Arnau Fargas, tot i ser cadet, va voler córrer els 10 km que és celebràven a Cambrils, aturant el cronòmetre en 42'50'' (posició 67 absoluta), ja que a la mitja el seu pare Ronald Fargas, feia una molt bona cursa fent 1h24'34'', com ell ens va comentar, fins al 15 anava a molt bon ritme, però la falta de km a ritme alt van fer disminuir el ritme! Ànims i a seguir entrenant!