martes, 17 de marzo de 2015

Resultats cap de setmana

Dissabte 14 març;

Campionat Catalunya Infantil (pista coberta Sabadell), el dia començava gris i fred, però les nostres atletes estaven preparades per a córrer i gaudirOxana la primera a sortir a la pista va fer una gran cursa, i va parar el cronometro als 1000mts llisos en 3:14,58 fent 3r.
Remei per la seva banda, va fer un gran concurs en llançament de pes, aconseguint una meritòria 5 plaça amb un llançament de 9,06 mts.

Moltes felicitats!!

Diumenge 15 març:

Campionat Catalunya Cadet (pista coberta Sabadell), en Cadet teníem a Laia Sole classificada per al 300 mts llisos, però a causa de una lesió al beso no va poder córrerUna llàstima, esperem la prompte recuperació! En aire lliure destrossarem la marca!!

Zurich Marató de Barcelona,
Aquest diumenge, s’ha celebrat la Zurich Marató Barcelona amb un gran èxit de participació, esportiu i organitzatiu.
La victòria de la cursa ha estat per l’atleta kenyà Philip Cheryut Kangogo que ha marcat un temps de 2h0816. La victòria femenina ha estat per l’atleta etíop Aynalem Kassahun amb un temps de 2h2817.
Carles Castillejo ha entrat en una magnífica cinquena posició amb un temps 2h1203 que significa marca mínima pel campionat del món de Pequín. (font extreta de la federació catalana atletisme).

El nostre club participava Josep Lluís Grange, que debutava en la marató on tenia dos objectius, acabar i baixar de les 4 h, el felicitem perquè va acabar i va baixar de les 4 h, parant el crono en 3:56:30.
D'altra banda també felicitem els corredors de la zona, com Ramon Grau que sumava la seva 27à marató parant el cronometro en 3:22:56. Acompanyat de l'atleta Ferran Rosich que va aturar el cronometro amb el mateix temps que Ramon, en 3:22:56, Moltes felicitats als dos.

Àlex Mendez, participava amb la selecció catalana, al Campionat d'Espanya de Cros que tindrà lloc a Alcobendas. On van aconseguir pujar al podi, i guanyar la medalla d'or! Moltes felicitats!!