competicions 28 i 29 de març

Dissabte 28 de març 2015. El club organitzava un control a les pistes d'atletisme d'Ascó, aquest va ser tot un èxit i ja tenim ganes de tornar a repetir i de millorar els petits errors que vam tenir.
Agrair a tothom per la seva col·laboració i felicitem als atletes per la gran matinal d'atletisme que ens van fer passar.

(pròximament entrarem els resultats.)

Dissabte tarda, es va realitzar una competició de 8 km a Nonaspe, on vam fer grans resultats, Jaume Hernández 1r classificat, Marce Garcia 1a classificada, i Jose Gutiérrez 4. En les seves categories corresponents. Moltes Felicitats

Paral·lelament se celebrava una altra prova de les running series, on Jaume Colomines entrava el 20 i aturava el cronometro en 37:20 i Àlex Mendez feia una gran cursa i ocupava la segona posició aturant el cronometro en 33: 39 Moltes felicitats, grans marques i molt bons resultats!!