Aquest cap de setmana hem estat envoltats de fred, neu, i com sempre la il·lusió per fer créixer el club i a poc a poc, intentar millorar els resultats i que tots els nens/es dels col·legis, puguin gaudir d'aquest esport.

Dissabte 7/02/2015

Competició Valls.

Andreu Mur Suñe, participava en el 60 m ll. Fent 7,2, i en el triple salt fent 12,07. Moltes felicitats Andreu, després de la lesió, a poc a poc vas apropant a la teva marca millor marca. A seguir entrenant!

Competició Igualada. (campionat Catalunya de Marxa)

Aleix Bonjorn participava en categoria Aleví, només podem felicitar a Aleix, amb una gran cursa, sortint amb moltes ganes i molt de cap, controlant els rivals i aguantant el primer classificat fins a pocs metres de meta, on va assolir el subcampionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

Diumenge 8/02/2015

Campionat de Catalunya Cross Mataró.

Sènior femení, participava la nostra atleta Marce Garcia, assolint 43 posició en una carrera amb molt de nivell i un temps de 31'23'' en 6560mts
Junior Femení, Khadija Mendou, s'estrenava en competició federada i va realitzar una gran cursa, on va quedar la 29 amb un temps de 22'46'' en 4340mts
Infantil Femení, Oxana Bonjorn va realitzar una brillant cursa, sempre recuperant i remuntant posicions fins a quedar la 7 amb un temps de 6'09 en 1660mts.

Des d'aquí també volem felicitar a Àlex Mendez que en categoria junior maculi va assolar una meritòria 7 posició, fent una gran carrera i una molt bona progressió per les seus propers objectius, Moltes felicitats Àlex a seguir entrenant!