Resultats Competicions 21 i 22 de febrer.

Cross territorial Flix.

Aquest cap de setmana es realitzava el cros territorial de flix, molts col·legis van formar part d'aquest cros territorial en l'àmbit escolar, i molts atletes del club formaven part, aconseguint molt bons resultats.

VII Cursa de Muntanya la Cameta Coixa. (Miravet)

David Jordà, va participar en la ja tradicional cursa de la Cameta coixa, on va realitzar el circuit curt, on va aconseguir acabar en molt bon temps i mot bona posició, va aturar el crono en 1h16' i va entrar el 5è classificat de la marxa.

4a cursa de la Pineda Platja (vila-seca) 5 km i 10 km

El nostre atleta Jaume Colomines participava en la cursa de 5 km fent un magnific resultat i un molt bon temps, va assolir la 3a posició general amb un temps de 17:20. Moltes felicitats Jaume!
Ben aviat podrem llegir la seva crònica!

Campionat de Catalunya Veterans

On els participants en funció de l'edat participaven en les diferents categories establertes en l'edat; Joan Ramon Mur Baiges, en categoria M-55-59, va participar en 60 mll2n amb un temps de 8,66, i en salt de llargada 3r en 3,78mts.
En Categoria femenina, Marcelina Garcia Gallardo va participar en F-45-49 on es va imposar en els 60 m llisos amb un temps de 9,16. En 200 mts llisos es va imposar en la final B amb un temps de 29,89. En 400 m llisos va fer 2a amb un temps d'1:09.41
Irene Puchol en F-35-39 va quedar 3r en 60mll amb un temps de 8,74. I en salt de llargada va fer 1r amb 5,25.